Performance

Met de term performance bedoelen we het optimaliseren en maximaliseren van de prestaties van de individuele atleet of ploegsporter.

Zowel sporters in de return-to-sport/-play fase na blessure, als niet-geblesseerde atleten pre- en midseason kunnen op deze Performance training beroep doen. Die focust zich op het verbeteren van specifieke fysieke aspecten zoals onder andere explosiviteit, sprongkracht, looptechniek steeds op maat van de sport en individu. Deze training gebeurt hoofdzakelijk op locatie, indoor of outdoor, onder begeleiding van de kinesitherapeut.

RETURN-TO-SPORT/-PLAY TRAINING

Allerlaatste fase van de revalidatie, voor competitiehervatting.

PRE- AND MIDSEASON PERFORMANCE TRAINING

De atleet fysiek klaarstomen voor het begin van het seizoen of de fysieke aspecten maximaliseren tijdens het seizoen. Hierbij kan er ofwel algemeen gewerkt worden, of specifiek op 1 fysiek aspect, zoals bv. sprongkracht, startsnelheid, looptechniek.

Onze diensten:

Kine & Sportpraktijk Wezenbeek is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sportletsels en orthopedische letsels.

Een belangrijke doelstelling van de praktijk is enerzijds het voorkomen van het ontstaan van letsels & anderzijds het voorkomen van herval in oude blessures.